onsdag 2 april 2014

Cristella Skor & Väskor fortsätter ett tag till ...

Cristella Skor & Väskor och Kemtvätt, Vittvätt, Mattvätt och Second hand fortsätter ett tag till!

Sisela som haft butiken sedan 1974 kommer att fortsätta och mycket av inspirationen till det beslutet står Siselas enorma kundkrets för.

Under 40 år har Sisela blivit ett unikum på Nordenskiöldsgatan och samtidigt en träffpunkt för många. Kunder kommer inte in enbart för att shoppa utan också för en pratstund. Vila sina ben i en av de röda inbjudande sammetssofforna eller bara för att se vad som hänt sen sist de varit inne.

Längst ner på sidan finns foton på ett par second hand Harley Davidson Jayden boots! Missa inte dem om du gillar det märket!
Sisela har sett sina kunders barn växa upp och deras barnbarn. Små affärer med personlig service är snart en utdöende art, vilket känns oerhört trist. Så Sisela som redan passerat pensionsåldern kommer att fortsätta att ta emot kemtvätt, vittvätt och mattvätt, sälja second hand och nya väskor. Välkommen in! Bli bjuden på en fantastisk service och karamell!
Adress: Nordenskiöldsgatan 12 Tel: 031- 247720Här nedan följer ett urval av butikens varor.   
Second hand kappor! Supersnygga!


 Designer och konstnär Ulrica Hydman Valliens väskor. Harley Davidson Jayden Boots! Second hand! Herrstorlek. Ta kontakt med butiken på tel: 031-247720 om du är intresserad!

Läckra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar